13.9.10

Storby og miljøhovedstad. Forudsætninger eller modsætninger? BIG CITY AND ENVIRONMENT - Determination or Contradiction.

www.ccn2009.org

Meeting In Danish.

I samarbejde med flere Københavnske virksomheder, foreninger og organisationer vil vi gerne indbyde dig til et eksklusivt arrangement på Københavns Rådhus.

På arrangementet har vi fokus på butikkernes vilkår, mulighederne for at bruge sin bil, når man handler, trafikken ind og ud af byen, energi-og miljørigtige erhvervs-og personbiler, herunder taxi og busser -og hvordan vi som storby vil indrette os med infrastruktur og transport i fremtiden. Ikke mindst set i lyset af de krav, der er til klima-, energi-og miljøvenlig transport.

Arrangementet finder sted på
Københavns Rådhus -lokale D

Onsdag den 15. september 2010 Klokken 16.30 –18.30

16:30Citydirektør Jan Michael Hansen, Københavns City Center byder velkommen
16:45Kulturborgmester Pia Allerslev taler om byen for borgere, turister og gæster
17:00Fmd. for Folketingets Trafikudvalg Flemming Damgaard Larsen taler omkravene til fremtidens trafikløsninger
17:15Salgsdirektør i Daimler Biler Jan Walsøetaler om visioner og virkelighed
inden for miljørigtig transport
17:30Adm. direktør Georg Nielsen, Continental Dæk Danmark A/S taler omsikkerhedsmæssige og miljøvenlige løsninger for privat og personbiler.
Bagefter er der mulighed for at prøve de nyeste Mercedes-Benz person–og erhvervsbiler samt den lille by-bil”smart”. Arrangementet er gratis.

Der er tilmelding efter først-til-mølle-princippettil Camilla på larsen@ccn2009.orgeller på telefon 39 48 18 10. Da der er et begrænset antal pladser tildelt hver af arrangørerne, vil deltagerne få endelig besked om deltagelse ca. en uge før arrangementet.
Velkommen!
One Stop -Green Fleet