29.1.11

Copenhagen Cooking. Winter Edition.

Welcome to the 2011 winter edition of Copenhagen Cooking
February has long been known as the month of dieting, budgeting and other boring things in life. But not this year. In 2011 we will launch the first ever winter edition of Copenhagen Cooking. So plan your trip to Copenhagen in February and we promise you plenty of culinary experiences, deals, and markets.
http://www.copenhagencooking.dk/?lang=en
You can also look forward to Copenhagen Cooking from August 19 – 28.
======================================================

København koger i februar http://www.copenhagencooking.dk/
Helstegt vildsvin, fisk, skaldyr og nordisk gastronomi til lave priser. Det er bare noget af det, du kan sætte tænderne i, når Copenhagen Cooking lanceres i en vinterudgave for første gang.

Gå ombord i en 5-retters middag i Moltkes Palæ, Nordens bedste sildeopskrifter, vin- og cocktailsmagninger eller et helstegt vildsvin på Gråbrødretorv. Mulighederne for en smagsoplevelse i særklasse er mange og varer hele februar måned, når Copenhagen Cooking går i luften i en vinterudgave.

Rogn og Bloody Sundays
Og i den måned festivalen varer, er der at væld af oplevelser at gå ombord i. Er du til fisk og skaldyr, bliver du ikke skuffet. Fx kan du medbringe en smagsprøve på din bedste sildeopskrift og få den bedømt af et ekspertpanel på Nyhavns Færgekro, smage alskens rogn på Fiskebaren i Kødbyen eller nyde en aften i skaldyrets tegn på Restaurant Zeleste.

For de vin- og cocktail interesserede bydes der på økologiske vine på Il Dona, søndage på Rubys i selskab med Bloody Marys, vinsmagninger på Patépaté og undervisning i kunsten at lave cocktails på 1105.

Godfather, Nordens vildt og mad til lave priser
Kødet er der også fokus på. Fx kan du smage noget af verdens bedste oksekød på Bøf & Ost, vilde vildsvin på Gråbrødretorv eller Nordens vildt fra bl.a. de store svenske skove.

Er du bidt af Godfather filmene, kan du drage mod ærkeitalienske L´altro, der serverer en Corleone-menu akkompagneret af siciliansk musik. Og vil du opleve grevens private gemakker, slår Moltkes Palæ dørene op for både en 5-retters middag og cocktailsmagning.

I Skuespilhuset bydes der på en gammel kending i Copenhagen Cooking sammenhæng, når 10 toprestauranter byder på smagsprøver. Der er også mulighed for at spise til lave priser, når en lang række restauranter byder på en tre-retters menu til 200 kroner.

Copenhagen Cooking, der er arrangeret af Wonderful Copenhagen og en række af byens gastronomiske aktører, har eksisteret siden 2005 i en august udgave. Copenhagen Cooking’s vinterudgave er en del af Wonderful Copenhagens festivalparaply, *Wondercool, der ud over mad også sætter fokus på mode, design, rock og jazz.