2.11.10

New Perspectives on Crises- and Risk Leadership.Debate/meeting in Danish 17/11 2010

Debatmøde på CBS d. 17. november 2010:

Nye perspektiver på krise- og risikolederskab
- når styring skal skabe viden om det ustyrlige

Kom til debatmøde hvor vi vil sætte fokus på ledelsestiltag, der kan styrke virksomhedernes videnskabelse og risikoforståelse. Nogle af de spørgsmål, vi vil sætte under debat, er:

Hvorfor var danske virksomheder ikke i langt højere grad forberedte på håndteringen af den økonomiske krise og dens konsekvenser?
Hvorfor er virksomhedernes topledelse ikke langt mere offensive, involverende og videnopsøgende, når det gælder håndteringen af virksomhedens tiltagende risici?
Hvilke ydre og indre drivkræfter og barrierer er bestemmende for risikolederskabets betydning, intensitet og ressourceindsats?

Aftenens oplægsholdere
- Professor, ph.d., Peter Skærbæk fra Institut for Regnskab og Revision på CBS, der har forsket i risikoledelsens organisering bl.a. i politiske organisationer.
- Erhvervsforsker, MBA og cand.lact. Per Henriksen, CVL/CBS, der har studeret risikoledelsesadfærd i en række større danske koncerner og tillige har betydelig ledelseserfaring fra store internationale koncerner.

- Partner, cand scient.oecon. Frank Lyhne Hansen, PriceWaterhouseCoopers, som er en af de erfarne rådgivere på risikostyringsfeltet i Danmark.

- Seniorrådgiver og erhvervsforsker Ole Larsen, CVL/CBS, som har en betydelig indsigt i danske virksomheders risikostyringspraksis bl.a. fra tidligere job som ansvarlig for A.P. Møller Mærsks centrale audit- og risikostyringsfunktion på koncernniveau.

Efter den faglige debat vil der blive serveret en let anretning med øl/vand og efterfølgende kaffebord.

Læs mere om debatmødet på
Økonomistyring & Informatiks hjemmeside
http://www.djoef-forlag.dk/sites/oekinfo/index.php
Tid: Onsdag d. 17. november 2010, kl. 16.30 - 19.30
Sted: Copenhagen Business School, "Kilen", Kilevej 14 A/B,
2000 Frederiksberg. Lokale Ks43

Tilmelding: Senest d. 12. november 2010 via e-mail: forlag@djoef.dk

Pris: Kr. 500,- (inkl. moms)
Abonnenter på Ø&I samt medlemmer af DJØF kr. 375,- (inkl. moms)