5.11.10

Sunday 7/11 2010 HUBERTUS-HUNT in DYREHAVEN -Great Event. The PRINCE CONSORT WILL HAND OVER THE AWARDS. 7/11 also Great Vernisage of Jeppe Eisner.

HUBERTUSJAGT - HUNT ON HORSES. GREAT FOR SPECTATORS -IN GREAT NATURE SURROUNDINGS AT DYREHAVEN BY COPENHAGEN.

http://www.hubertusjagt.dk/

HUBERTUSJAGT I DYREHAVEN
150 jagtryttere samles Søndag den 7. november 2010. kl.10.00 ved Peter Lieps Hus.
Siden Sportsrideklubbens stiftelse i år 1900 er der hver den første søndag i november blevet redet Hubertusjagt i Dyrehaven. Denne begivenhed har igennem årene udviklet sig til en traditionsrig skovtur for op imod 40.000 tilskuere som mødes med familie og venner til en spænende dag i den smukke efterårsskov. Mange tilskuere oplever rytterne i flotte og dramatiske udspring over grøfter, lange svæv i luften på dybe landinger og ikke mindst udspringet i Magasindammen hvor forventningerne er at en eller flere ryttere må tage sig en dukkert i det kolde mudrede vand.

For jagtrytterne er Hubertusjagten afslutningen på en sæson som er startet i begyndelsen af april med jagter i Dyrehaven, i de Sjællandske skove og Godser, samt tre jagter i Tyskland, i alt 24 jagter.
Hver jagt er en del af kvalificeringen til at måtte ride opløbet på Hubertusjagten. Det er 30 heste og 15 ponyer som i løbet af sæsonen har kvalificeret sig til at måtte ride det 800 meter lange væddeløb som afgør hvem der bliver årets Hubertusvinder.
PRÆMIEOVERRÆKKELSE:
Når de hurtigste ryttere har passeret målstregen, er der præmieoverrækkelse på Eremitageslottets trappe. Her modtager Hubertusvinderen Prins Henriks ærespræmie samt Sportsrideklubbens æresdækken. I år er det Hans Kongelige Højhed Prins Henrik selv der overrækker ærespræmien og lykønsker de øvrige placerede ryttere.




Årets Novemberudstilling http://www.eisner.dk/Mest mellem himmel og jordGreat Artist JEPPE EISNER by DYREHAVEN has Vernisage Hubertus sunday
7. November 2010 14-16 Enghavevej 4, Klampenborg.
Herefter er udstillingen åben i November
Fredag Kl. 16 -19
Lørdag og Søndag Kl. 11-16