2.8.10

News from Center for Culture and Experience Economy.

Deadline for ansøgninger til ckos vækstpulje d. 1 september

CKO støtter projekter, der tager afsæt i erhvervslivets og kulturlivets behov, og samle virksomheder, vidensinstitutioner, kulturinstitutioner mv. om at udvikle nye koncepter, produkter, viden og kompetencer. CKO tildeler støtte til 4-7 projekter årligt med op til kr. 1,4 mio. til hvert enkelt projekt.
Næste ansøgningsfrist for CKOs vækstpulje er den 1. september 2010 kl. 12.00
Læs mere om projektstøtten og udfyld ansøgningsskema her


Har du spørgsmål vedrørende vækstpuljen, er det nu muligt at finde svar online på de mest gængse af disse. Du finder dem på vores hjemmeside under FAQ. Er disse svar ikke tilstrækkelige, er du altid velkommen til at kontakte CKO på 4674 0290 eller info@cko.dkLæs FAQ for CKOs vækstpulje her


Indlæg: innovationsprocesser og Lead user innovation

Hvilke brugere skal man inddrage i sine innovationsprocesser? Det er et vigtigt spørgsmål for virksomheder at stille sig selv, hvis man ønsker at ’åbne døren’ og invitere brugerne til at deltage i processen. Der findes mange forskellige typer brugere. En af disse betegnes som en lead user. I dette indlæg stiller Esben Baes Carlsen fra CKO skarpt på, hvad en lead user er, og hvad de kan biddrage med.
Læs mere om kommenter på indlægget her


Bliv ekspert i oplevelsesøkonomi

Du har nu muligheden for at blive Certified Experience Economy Expert. Den 30. august til 3. september 2010 gennemfører Joe Pine (forfatteren til bl.a. bøgerne 'The Experience Economy' og 'Authenticity') sammen med Laila Pawlak fra DARE2det første europæiske certificeringskursus i oplevelsesøkonomi.
Læs mere om kurset


De udvalgte projekter fra første ansøgningsrunde

CKO tildelte i 2009 støtte til fire projekter i den første ansøgningsrunde. De fire projekter; Danfoss Experience, Exploring Sound Logos, PRIMI og Den historierige industrivirksomhed som scene er alle godt i gang med processen. Er du interesseret i at vide mere? Du kan læse om projekterne og følge deres udvikling på vores hjemmeside.
Læs mere om projekterne her


event: videndeling om oplevelsesøkonomien

CKO og EBST afholder en videndelingdag om analyser af oplevelsesøkonomien og de kreative erhverv. Eventen har fokus på, at der i fremtiden skal udvikles bedre politikker indenfor området. Grundet de få pladser er arrangementet primært forbeholdt de, der arbejder enten med policyudvikling eller med analyser indenfor det kreative erhverv.
Læs mere om arrangementet her